» Fietsen voor het Vicki Brownhuis – Mont Ventoux, de kale berg

Fietsen voor het goede doel
Drie sportieve wielerteams beklimmen in september de Mont Ventoux. Zij gaan deze uitdaging aan voor het goede doel, het Vicki Brownhuis. Het Vicki Brownhuis is dé ontmoetingsplek voor ’s-Hertogenbosch en omstreken voor volwassenen en kinderen die geraakt zijn door kanker. In Nederland krijgt één op de drie mensen kanker. Het Vicki Brownhuis draagt bij aan het weer in balans komen in moeilijke periodes van behandeling en herstel van kanker. Voor hun inkomsten zijn ze geheel afhankelijk van acties, donaties en subsidies. Daarom besloten deze teams zich in te zetten voor dit goede doel. 

Onze teams

  • Team Vicki Brownhuis met als sterke troef een dame van in de 70 die de berg al vaker bedwongen heeft en ook meefietst met de Alpe d’HuZes. De planning is dat ze de berg neemt op 20 augustus.
  • Team Nijmegen met drie fietsers die al jaren met elkaar fietsen. Twee broers hebben de Mont Ventoux al vaker gedaan en zij zijn erg ervaren met bergbeklimmingen. In de eerste week van september gaat het gebeuren.
  • Team Salesforce fietst met zeven man op 14 september de kale berg op. Ze zijn druk in training. Geweldig om dit samen met collega’s te doen.

Doneren voor dit goede doel? U kunt doneren aan een teamlid dat u wellicht kent. Klik hier.

P_Actie_MontVentoux
webdesign by Clearsite