Bossche bollenfietstocht Vicki Brownhuis

Door: Fietsbelcommissie op: 28 juni 2015 om: 08:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Op zondag 28 juni  organiseren wij samen met Fiets- en Tour Club Rosmalen naast de familiefietstocht (10, 30 en 50 km) ook de NTFU Bockenreijders Toertocht voor wielrenners (70 km). Jong en oud, die graag fietst en het Vicki Brownhuis een warm hart toedraagt, komt naar Den Bosch om deel te nemen aan deze gezellige familietocht.

De start begint al met een warm onthaal bij Croy De Pettelaar en gratis koffie of thee met een mini Bossche Bol van Jan de Groot. Het startschot wordt gegeven door wielrenner Teun van Vliet en we fietsen weg onder aanmoediging van de feestelijke klanken van CV de Gieters.

De tocht is uitgezet door de specialisten van Fiets-Toer Club Rosmalen en voert ons dit jaar langs het BosscheBroek, Brabant Wonen (het toekomstige onderkomen van het Vicki Brownhuis), De lachende Vis, het nieuwe Maxima Kanaal, Van Orrikes theehuis en Partycentrum Hooghei. Bij iedere controlepost mag u een gezellige ontvangst verwachten. Bij Croy is het terras geopend voor een gezellige ontvangst met een verrassing van The Queen of The Bossche Bubbels, en aan het eind van de middag een bijzonder optreden van de Bossche L. Vis.

Start- en eindpunt zijn in restaurant Croy de Pettelaar, Schans 1, 5216 CG ’s-Hertogenbosch. De routes zijn gemakkelijk te fietsen omdat het geheel met pijlen uitgezet is door Fiets Tour Club Rosmalen.

De wielrenners (70 km) starten tussen 9.00 en 10.00 uur en de familietochten tussen 10.00 en 11.30 uur.

Meld je snel aan: telefonisch (073-6148550) of via bovenstaande inschrijfregel.
Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving € 8,00 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen tot 16 jaar. Maak het inschrijfgeld over op: NL23 RABO 0144 556 898 tnv. Stichting Vicki Brown ‘s-Hertogenbosch o.v.v. Bossche bollen fietstocht en het aantal KM’s. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Inschrijving op 28 juni is ook mogelijk (alleen is je Bossche Bol dan niet gegarandeerd ;-). Het inschrijfgeld bedraagt op de dag zelf € 10,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 16 jaar. Met het inschrijfgeld steun je de activiteiten van het Vicki Brownhuis.

Restaurant Croy de Pettelaar heeft een speciaal 3-gangen fietsmenu samengesteld voor onze deelnemers voor €12.95 p.p. Reserveer rechtstreeks bij Croy de Pettelaar (073- 6147474).

Route
Hierbij de links naar de GPS bestanden van de 4 routes, Bossche Bollentocht en Bockenreijderstocht van 2015. Met deze links kunnen bezitters van een navigatiesysteem voor de fiets, de routes downloaden op hun systeem (Garmin o.d.). Ook is met de links iedere route te bekijken op PC of laptop.

Bossche Bollen VBH tocht 2015_15 km:

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=fwgjyjnhipcyaeuc

Bossche Bollen VBH tocht 2015_30 km:

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=tyciisuoyspcyujf

Bossche Bollen VBH tocht 2015_50 km:

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=tjrhplxywmuyycdw

70 km Bockenreijderstocht 2015:

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ejorhypsdmivlvpb

DSC01446- VBH Bossche Bollen-fietstocht 1sep2013 - foto GerardMontE  web
webdesign by Clearsite