Diepte-onstpanning op afspraak

Door: Geert Glaudemans op: 19 juli 2018 om: 10:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

De diepte-ontspanning vindt plaats op afspraak dat wil zeggen dat wij contact met u opnemen om een datum en een tijdstip met u af te spreken nadat u zich via de bovenstaande inschrijfregel heeft ingeschreven.

In deze sessie bereik je snel diepe ontspanning zodat je echt rust kan ervaren. Soms in pure stilte of juist met een verhaal waarin de geuren en kleuren van de natuur je helemaal opladen. Een bijzondere ervaring die je helpt om al je gedachten even los te laten.  Na deze sessie voel je je energieker en ben je meer bewust van je lichaam.

Tijdens deze sessie lig je gekleed op een massage-tafel. Er zijn dekens en kussens beschikbaar zodat je comfortabel en warm blijft.

Wie te maken heeft met kanker zal momenten kennen veel in het hoofd te zitten, moeilijk tot rust te komen. Als je je goed voelt, gaat alles ook veel beter. Om goed of optimaal te kunnen functioneren, moet je zorgen voor evenwicht tussen lichaam en geest. Dat vergt veel van je, maar vooral bewustzijn en (h)erkenning. Geert zorgt dat jij je totaal kan ontspannen.  Je (her)ontdekt je eigen kracht en werkt met hernieuwde energie aan de gewenste verandering of vervolgstappen. Vaak zal Geert ook tips geven waarmee je ook thuis dit gevoel van rust kan bereiken.

Resultaat?

Na een behandeling voel je je energieker en ben je meer bewust van je lichaam, in het bijzonder van gevoelige plekken en risicofactoren die van belang zijn voor jouw gevoel van gezondheid en welzijn. Je voelt je meer in balans, tevreden en rustiger. Veel mensen ervaren de behandeling als ‘helend’. Ze hebben na een behandeling minder klachten, voelen een verlichting.

‘Een bijzondere ervaring die je gegarandeerd blijvende en ontspannende resultaten levert.’

Geert Glaudemans heeft een praktijk voor coaching en massage. Voor meer informatie www.geertglaudemans.eu

Eigen bijdrage 4,- per keer

Inschrijving via bovenstaande inschrijfregel of via telefoon Vicki Brownhuis 073- 6148550

Geert 2
webdesign by Clearsite