Gezichtsmassage op afspraak

Door: Bianca van Rees op: 16 oktober 2018 om: 13:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

De gezichtsmassage vindt plaats op afspraak dat wil zeggen dat wij contact met u opnemen om een datum en een tijdstip met u af te spreken nadat u zich via de bovenstaande inschrijfregel heeft ingeschreven.

Bij deze behandeling worden het gezicht, de nek, bovenkant schouders, hals en decolleté gemasseerd. In overleg kan dit natuurlijk aangepast worden. De gezichtsmassage is goed voor innerlijk en uiterlijk. De gebruikte olie laat de huid er goed uitzien en de massage ontspant en geeft rust. Massage behoort tot de beste anti-stress behandelingen.

De behandeling vindt plaats in een aangename omgeving die de wereld even buitensluit. Je doet je schoenen en, als je ook voor massage van schouder en decolleté gaat, je bovenkleding uit (waarbij kleding waarvan bandjes makkelijk omlaag kunnen, zoals een BH of hemdje, aan kunnen blijven). Je gaat liggen op de behandeltafel en wordt toegedekt, om je behaaglijk te voelen en lekker warm te blijven, en luistert naar ontspannende muziek. Eerst wordt de huid schoon gemaakt met lait en lotion en een warme compresdoek. Daarna wordt een mooie, voedzame olie opgebracht en ingemasseerd. Deze olie kan na afloop blijven zitten.

De behandeling duurt ongeveer een uur en kan om 13.oo uur, 14.00 uur en 15.00uur ingepland worden. Je hoeft zelf niets mee te nemen. De bijdrage is €4,-.

Er zijn redenen waarom er niet gemasseerd zou kunnen worden, zoals koorts, een ontsteking en kanker in het te masseren gebied. Luister goed naar je lichaam en raadpleeg bij twijfel je arts.

hoofd handmassage
webdesign by Clearsite