Hoofd- en handmassage op afspraak

Door: Simone Prausse op: 12 juli 2019 om: 10:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Massage tijden: 10.00 – 11.00 –12.00.

Aanmelden kan via bovenstaand inschrijfformulier. Wij delen u vervolgens in op een beschikbaar tijdstip. Hiervan krijgt u een telefonische bevestiging. Let op: uw aanmelding is dus pas definitief als u deze bevestiging heeft gehad. Uiteraard kunt u ons zelf ook bellen op 073 – 614 85 50. Dan weet u direct of het door u gewenste tijdstip nog vrij is!

Hoofd- en handmassage op afspraak

Door massage krijg je de gelegenheid om tot rust te komen en om het hoofd leeg te maken. Het is heerlijk om even niets te moeten maar genieten van rustgevende warme olie onder het genot van een zacht muziekje.

Massage is een aanraking en aanraken is een basisbehoefte, net zo nodig als eten, water, warmte, kleding, liefde, veiligheid en onderdak. Het is heel makkelijk om ons voor te stellen hoe aanraking invloed heeft op ons dagelijks leven. De aanraking met warme olie is een weldaad op de huid en brengt lichaam en geest in harmonie, balans, geeft geborgenheid en gezondheid.

Wat houdt een hoofd- en handmassage in?

Handmassage
Handmassage is effectief als het gaat om ontspanning. Wat is de meerwaarde van handmassage? De juiste aanraking zorgt voor ontspanning. De drukpunten in de handen hebben verlichting nodig van alles wat er met de handen wordt gedaan. Er staat continu spanning op de handen van alle dagelijkse handelingen. Door deze massage worden de spieren en huid beter doorbloedt. Een handmassage is zowel “hemels” als aardend en geeft ontspanning in het hele lichaam.

Hoofdmassage
De hoofdmassage geeft bij concentratieproblemen en spanningen door stress vaak verlichting. Door deze massage worden spanningen, stress en afvalstoffen in het hoofd afgevoerd. Stress en spanningen uiten zich vaak bij het hoofd. Een hoofdmassage geeft je gauw een diepe ontspanning. Bij een hoofdmassage worden het hoofd, nek en gezicht op een rustgevende manier gemasseerd door middel van drukpunten, knedingen en strijkingen.

De massage duurt een uur en kan om 10.00 uur, 11.00 uur of om 12.00 uur worden ingepland.
Bel om een tijdstip vast te leggen naar het Vicki Brownhuis: 073-6148550.
Eigen bijdrage: € 4,- per behandeling. We verzoeken je een handdoek mee te nemen.

Over de masseur:
Simone Prausse heeft verschillende massage-opleidingen gevolgd. Zij heeft ook een eigen praktijk in Veghel.

Hoofdmassage
webdesign by Clearsite