Inloopochtend in het Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch

Door: op: 17 juli 2019 om: 09:30

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Van 9.30 uur tot 12.30 uur houdt het Vicki Brownhuis een inloopochtend in het Jeroen Bosch Ziekenhuis Рafdeling oncologie. Inschrijven is niet nodig. U kunt zo binnen lopen voor informatie en een kopje koffie of thee.

Wij willen mensen met kanker en hun naasten, van jong tot oud, een informele plek bieden waar ze in iedere fase van hun ziekteproces hun verhaal kunnen vertellen. Dit is mogelijk in het Vicki Brownhuis. Door middel van groeps- en individuele activiteiten, massages, themabijeenkomsten is het mogelijk lotgenotencontact te hebben en bieden vrijwilligers een luisterend oor.

Onze vrijwilligers zijn opgeleid om gasten op hun gemak te stellen, om actief en zonder met de gast te kijken naar wat ze op dit moment nodig hebben en desgewenst in contact te brengen met lotgenoten. Ook zijn ze op de hoogte van de sociale kaart en functioneren ze als richtingwijzer. Het Vicki Brownhuis richt zich op de psycho-sociale begeleiding.

jbz
webdesign by Clearsite