Inloopspreekuur Praktijk Koningsweg Fysiotherapie in het Vicki Brownhuis

Door: Dianne Warffemius op: 07 maart 2018 om: 15:30

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Op woensdag 7 maart van 15.30-16.30 uur houdt Praktijk Koningsweg een inloopspreekuur in het Vicki Brownhuis. Dit inloopspreekuur is bedoeld voor iedereen die kanker heeft of heeft gehad en wellicht nog vragen heeft op het gebied van bewegen, vocht, vermoeidheid of pijn.

Dianne is fysiotherapeut, gespecialiseerd in oncologie en oedeemtherapie. Naast kennis over bewegen, oedeem, vermoeidheid en pijn heeft zij een groot netwerk waarnaar ze door kunnen verwijzen zoals: diëtisten, psychologen, deskundigen in re-integratie maar ook productspecialisten zoals bijvoorbeeld bij oedeem. Graag denkt zij met u mee, om samen een richting te bepalen voor een (mogelijke) oplossing voor uw probleem.

Is dit iets voor u? Loopt u dan gerust binnen tijdens dit inloopspreekuur. Het is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Dianne helpt u graag op weg!

praktijk
webdesign by Clearsite