Vicki Brownhuis Koffieochtend

Door: Vicki Brownhuis op: 05 februari 2019 om: 10:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Koffie drinken voor het goede doel

Het Vicki Brownhuis nodigt iedereen in de regio ’s-Hertogenbosch uit om één keer per jaar koffie te drinken voor het goede doel. Op 5 februari organiseert u op het werk, de vereniging of gewoon bij u thuis een koffieochtend. Om het u gemakkelijk te maken levert het Vicki Brownhuis hiervoor een koffiekit als basis. Iedereen kan meedoen! Het bedrijf waar u werkt, uw sportclub, een instelling, buurtvereniging of uzelf als particulier samen met familie, vrienden of buren…

AANMELDEN (deze link gebruiken)

Het Vicki Brownhuis is het oudste inloophuis van Nederland en bestaat al 26 jaar. Het is dé ontmoetingsplek in de regio voor volwassenen en kinderen die geraakt zijn door kanker. Wij bieden informatie, ondersteuning, activiteiten en lotgenotencontact. Zo helpen we hen weer in balans te komen.

Doel van de Vicki Brownhuis Koffieochtend is het ondersteunen en bekend maken van ons werk. Met het geld dat we inzamelen zorgen we ervoor dat we onze deuren open kunnen houden.

Even stilstaan bij kanker 

De koffiebreak op 5 februari is ook een moment om samen even stil te staan bij kanker en de impact daarvan op mensen en hun omgeving. Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren dat het je leven compleet op z’n kop zet. Hoe belangrijk is het dan dat er goede psychosociale ondersteuning is en kanker bespreekbaar is! De Vicki Brownhuis Koffieochtend wordt een jaarlijks terugkerend supportmoment, iedere eerste dinsdag van februari.

De Vicki Brownhuis Koffiekit

Wij leveren een speciale koffiekit, die het u gemakkelijk maakt een koffiemoment te organiseren en met elkaar door te praten over kanker. In de kit zitten koffiebekers, (Vicki) brownies en servetjes, informatie over het Vicki Brownhuis, een collectebus én een verwenmoment voor iemand die geraakt is door kanker. De kosten per koffiekit zijn:

  • voor een bedrijf € 100
  • voor een vereniging of stichting € 50
  • voor particulieren € 20

Een koffiekit is voor max. 10 personen. Met meer mensen deelnemen? Geen probleem! U kunt ook meerdere koffiekits bestellen.

Voor de koffie zorgt u zelf, die zit niet in de kit. Misschien wilt u ook wel een taart bakken. Alles kan en is aan ieders inventiviteit! Tijdens de koffiebreak kan iedereen het informatiemateriaal bekijken, het verwenmoment weggeven en een vrijwillige bijdrage in de collectebus doen.

Om uw collega’s, clubgenoten, vrienden, familieleden of buren te informeren en enthousiasmeren leveren we vooraf ook wat promotiemateriaal.

Doe ook mee!

Organiseert u op 5 februari ook een Vicki Brownhuis Koffieochtend? Schrijf u nú in voor uw koffiekit(s)! Vul uw gegevens in bovenaan deze pagina. Wij nemen vervolgens contact met u op.

De opbrengst van de verkoop van de kits en de inhoud van de collectebussen gaat volledig naar het Vicki Brownhuis. De kit én collectebus staan de hele week (4 t/m 8 februari) bij alle organisaties en particulieren die meedoen. Is 5 februari een minder geschikte dag voor u? U kunt dan eventueel een ander moment samen pakken die week.

AANMELDEN (deze link gebruiken)

Heeft u nog vragen? Mail ons of bel (073) 61 48 550 en vraag naar Jacqueline Crooijmans.

Deelnemers

Een greep uit de organisaties in de regio die meedoen:

Ontwerp zonder titel

Alleen doneren

Wilt u geen koffieochtend organiseren, maar wel ons werk steunen? Wij zijn uiteraard ook blij met elke donatie!

Foto Koffiekit + bekers
webdesign by Clearsite