Lezing kanker en vermoeidheid | untire

Door: gastvrouwen op: 28 november 2018 om: 19:30

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Aanvang 19.30 uur en inloop vanaf 19.00 uur. Voor de organisatie is het handig te weten hoeveel mensen er komen. Het is fijn als vooraf kunt aanmelden.

Ben je het zat om altijd moe te zijn? Mis je het om normaal deel te kunnen nemen aan alledaagse bezigheden? Als je last hebt van kanker-gerelateerde vermoeidheid (KGV) ben je waarschijnlijk geestelijk en lichamelijk uitgeput. Untire geeft je de middelen om vermoeidheid bij kanker te verminderen en je leven weer te kunnen leven.

De app die Kuiper en Vonk met hun medewerkers en adviseurs ontwikkelden heet Untire en is gericht op (ex)kankerpatiƫnten die worstelen met (soms) extreme vermoeidheid. Dit probleem is bij bijna de helft van hen dusdanig langdurig en ernstig dat men nauwelijks meer kan deelnemen aan het dagelijks leven. Wereldwijd gezien zijn dat tientallen miljoenen mensen.

Onze Bondgirls (jongen vrouwen met kanker) kregen de kans deze app uit te proberen en delen deze avond hun ervaringen. Lees meer over de app.

De gemeenschappelijke achtergrond van Kuiper en Vonk is het Helen Dowling Instituut (HDI), een gespecialiseerde GGZ-instelling die kankerpatiƫnten helpt bij de verwerking van psychische problemen. Psycholoog Kuiper was daar tot zijn afscheid in 2017 zeventien jaar lang directeur, Vonk adviseerde het instituut over strategische fondswerving.

U bent welkom!

Kosten 4 euro.

vermoeidheid en kanker
webdesign by Clearsite