Ontspanningsmassage op afspraak

Door: Dorien Stegeman op: 15 mei 2019 om: 13:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

OPGEVEN KAN VIA INSCHRIJFFORMULIER OF U KUNT BELLEN. WIJ DELEN IN EN U KRIJGT EEN BEVESTIGING PER MAIL OF TELEFONISCH.

De massages worden gegeven in de middag.

In 2014 hoorde ik voor het eerst over het Vicki Brown Huis. Ik heb toen in dat jaar bij de Samenloop voor Hoop stoelmassages gegeven. Dat was een hele fijne ervaring. En nu, enkele jaren later, wil ik mijn steentje bijdragen om  gasten van het Vicki Brown Huis die daar behoefte aan hebben, te verwennen met een massage. Een ontspanningsmassage kan zowel op de stoel als op de massagetafel. Wat u maar wil.

Hoofdmassage, voetenmassage, energetische massage, stoelmassage, waar op dat moment behoefte aan is, kan ik geven. Rust , aandacht en ontspanning zal de basis zijn.

Ik ben geboren en opgegroeid in België, vlakbij Antwerpen. Mijn achtergrond is sportdocent en massagetherapeut. Ik combineer het lesgeven op een middelbare school in Turnhout met mijn praktijk voor holistische massage in ’s-Hertogenbosch. Lesgeven vind ik heerlijk en sport is voor de leerlingen vaak echt een moment van ontspanning, plezier maken en grenzen verleggen

De combinatie van lesgeven aan een groep pubers enerzijds en in mijn praktijk individueel mensen te masseren, bevalt me erg goed! In de praktijk is er dan vooral de rust, de ontspanning en de aandacht. Ik krijg steeds weer energie als een cliënt tevreden en ontspannen de deur van mijn praktijk achter zich dicht trekt.

De massage duurt ongeveer 1 uur. Bel om een tijdstip vast te leggen naar het Vicki Brownhuis: 073-6148550. De kosten zijn € 4,- per behandeling. We verzoeken u om een handdoek mee te nemen.

 

Dorien Stegeman
webdesign by Clearsite