Samenloop voor Hoop Sint Michielsgestel 15 en 16 september

Door: op: 15 september 2018 om: 16:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

LET OP: Inschrijven voor Samenloop voor Hoop kan niet via deze website, maar via de organisatie Samenloop voor Hoop. Klik hier.

Samenloop voor Hoop Sint Michielsgestel heeft het Vicki Brownhuis als goede doel uitgekozen. Dit betekent dat 10% van de opbrengst met een maximum van €10.000 naar het Vicki Brownhuis toe gaat. Wij zijn enorm blij dat wij de uitverkorene zijn! En dat wij mede door deze donatie onze ondersteuning en activiteiten kunnen voortzetten.

Het Vicki Brownhuis is een inloophuis voor mensen die kanker hebben (gehad), hun naasten en nabestaanden. Wij zijn er voor iedereen, van jong tot oud, voor mannen, vrouwen, jongeren, kinderen, met alle achtergronden en voor alle soorten kanker. Het Vicki Brownhuis biedt een luisterend oor voor psycho-sociale problematiek en is als zodanig een aanvulling op de medische zorg. Er zijn ruim zeventig vrijwilligers werkzaam in het Vicki Brownhuis. Zij werken als gastheren/-vrouwen, als professionele vrijwilligers voor allerlei activiteiten, op de administratie en als bestuursleden. Men kan te allen tijde zonder afspraak binnenlopen. Lees meer op onze website: www.vbrownhuis.nl. Het Vicki Brownhuis is ook op de informatiemarkt aanwezig met een stand.

Samenloop voor Hoop is een speciaal evenement voor iedereen die met kanker te maken heeft (gekregen). Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Samenloop voor Hoop Sint Michielsgestel organiseert het evenement voor de 3ekeer.  

Deelnemers met kanker worden ontvangen als eregasten en daarvoor heeft de Stichting Samenloop voor Hoop een speciaal programma. Zij worden in de watten gelegd. En kunnen hun ervaringen delen ofwel met elkaar of met vrijwilligers van het Vicki Brownhuis. Het gesprek aangaan over vermoeidheid, concentratie, relaties, werksituaties, ziekenhuisbezoeken, angst, onzekerheid en alle overige gevolgen die kanker met zich mee kan brengen. Alles mag en niets moet…

Voelt u er iets voor om één van de eregasten te zijn, dan kunt u zich aanmelden via de website  Of neem contact op met Angelina Schreijer

loopnaast me
webdesign by Clearsite