Soul Collage door Marijke Beukers

Door: Marijke Beukers op: 12 juli 2018 om: 10:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

SoulCollage® is een laagdrempelige, beeldende manier om jezelf te uiten, te ontdekken en te ontwikkelen. Je laat je hart spreken door het kiezen en combineren van afbeeldingen die je aanspreken. De uiteindelijke compositie plak je op een blanco kaart. Iedereen kan het: er zijn géén creatieve kwaliteiten voor nodig, wél een open mind tijdens het snuffelen tussen alle afbeeldingen.
Na het maken van een kaart kan je via een bepaalde methodiek vragen beantwoord krijgen vanuit het perspectief van die kaart. Je raadpleegt als het ware je innerlijke wijsheid en maakt je onbewuste bewust.
Het thema van deze kennismakingsworkshop is KRACHT: het activeren van je kracht en de balans tussen kwetsbaarheid & kracht. Nieuwsgierig geworden? Je bent van HARTe welkom! Wil je meer weten: https://www.soulcollage.nl/profiel/marijketotbeukers/
Locatie: Vicki Brownhuis
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
Aantal deelnemers: 10 personen
Bijdrage: 10,00 p.p.
Inclusief lunch

soullcoll
webdesign by Clearsite