Thema bijeenkomst ‘Werken als je kanker hebt’

Door: Cecile Collaris op: 20 februari 2019 om: 19:30

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Vicki Brownhuis 20 februari 2019 19.30 uur

Gedurende de behandeling van kanker is werken vaak niet of minder mogelijk. Later wil je de draad oppakken maar wat eerder vanzelfsprekend was, lukt niet meer. Vermoeidheid, chemobrein, lastige emoties en fysieke beperkingen kunnen daarbij in de weg staan. Veranderingen in de werksituatie kunnen de onzekerheid versterken. Wat is een goed tempo om uren op te bouwen? Hoe verbeter ik mijn belastbaarheid? Is er iets te doen aan mijn chemobrein? Hoe communiceer ik met mijn leidinggevende en collega’s? Hoe werkt de Wet Verbetering Poortwachter en wanneer krijg ik te maken met het UWV?

Deze vragen komen onder meer aan de orde tijdens de workshop ‘Werken als je kanker hebt. Andere vragen en ervaringen zijn ook welkom.

De themabijeenkomst is niet alleen leerzaam voor mensen met kanker, maar ook voor collega’s leidinggevenden, zorgverleners en andere professionals. Aanmelden graag, dan weten wij op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.

De workshop wordt begeleid door Cecile Collaris, ervaringsdeskundige en coach. Voor informatie kun je ook alvast een kijkje nemen op haar website: www.soulide.nl

Deze lezing vindt plaats op:

Datum: 20 februari 2019
Tijd: aanvang om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Locatie: Vicki Brownhuis, Aartshertogenlaan 469 in ‘s-Hertogenbosch
Kosten: €4,- incl. koffie/thee en een koekje

chemobrein
webdesign by Clearsite