Themabijeenkomst: Kanker en Seksualiteit

Door: Drs. Anneke van Loevesijn, seksuoloog JBZ op: 20 juni 2019 om: 19:30

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Dit jaar organiseren we een aantal themabijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn niet alleen leerzaam voor mensen met kanker, maar ook voor collega’s, leidinggevenden, zorgverleners en andere professionals. Wij verzoeken u zich aan te melden via bovenstaande inschrijfregel of door te bellen met het Vicki Brownhuis op 073–6148550.

Tijd: aanvang om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Locatie: Vicki Brownhuis, Aartshertogenlaan 469 in ‘s-Hertogenbosch
Kosten: €4,- incl. koffie/thee

Lezing over kanker, intimiteit en seksualiteit

Door Mevrouw Drs. Anneke van Loevesijn, Seksuoloog NVVS, o.m. werkzaam in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Misschien heb je het niet meteen met je partner over wat kanker betekent voor jullie seksleven. Of misschien verlang je naar een relatie terwijl je nu geen partner hebt. Als je de diagnose kanker krijgt, is het niet vreemd dat seksualiteit tijdelijk meer naar de achtergrond verdwijnt. Maar als het leven verder gaat en er weer ruimte voor komt, blijkt er misschien wel van alles te zijn veranderd. Zowel op lichamelijk, emotioneel als relationeel gebied. Helaas is praten over seks vaak nog omgeven met taboes en dat maakt het lastiger om veranderingen te accepteren of je liefdesleven opnieuw vorm te geven.

Deze avond gaan we het daar wel over hebben. Anneke van Loevesijn geeft vanuit haar jarenlange ervaring informatie en praktische tips en biedt misschien ook jou een nieuw perspectief op dit belangrijke thema.

Wil je alvast wat lezen over dit thema? Kijk dan eens hier.
Of vraag deze brochure aan.

 

 

 

Kanker en seksualiteit
webdesign by Clearsite