Verwendag voor mannen

Door: Verwengroep Vicki Brownhuis op: 08 mei 2017 om: 10:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Voor mannen, die op welke manier dan ook met kanker te maken hebben, organiseren we twee keer per jaar een speciale mannendag, waarbij ze met lotgenoten (mannen die zelf ook ziek zijn of mannen die ook een partner hebben die ziek is of ziek is geweest) hun ervaringen kunnen delen. De mix van patienten en partners maakt de dag heel bijzonder. Voor deze verwendagen zijn we steeds op zoek naar bijzondere activiteiten.

Deze keer gaan we naar Raceway in Venray! Na een rondleiding over het circuit gaan we racen met hun speciale raceauto’s. Het belooft een geweldige dag te worden! Klik hier voor het programma.

Inschrijven is noodzakelijk want het aantal plaatsen is beperkt.

Kosten: de eigen bijdrage voor deze dag bedraagt € 10,00 (incl. koffie/thee en lunch)

*Via de inschrijflink kunt u zich inschrijven. Indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, wordt U op de wachtlijst geplaatst voor de eerstvolgende mannenverwendag. Wij nemen contact op zodra er een plaats vrij is.

Klik hier voor ‘n verslag van een mannenverwendag.

Klik hier voor nog ‘n verslag van een mannenverwendag.

raceway
webdesign by Clearsite