We gaan koken!

Door: Margo, Ellen en Wim op: 13 november 2018 om: 17:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

We gaan weer koken!

Dinsdag 13 november is het weer zover. Om 17.00 uur ontvangen wij onze gasten. Onder het genot van een glaasje, bespreken we het menu en gaan aan de slag.
De kookgroep biedt een ongecompliceerd avondje uit met lotgenoten.  De ruimte aan onze huiskamertafel is beperkt en biedt plaats aan maximaal 7 gasten per avond. Wij stellen ons huis open om 17.00 uur, maken kennis met elkaar, drinken wat en bespreken het menu. We maken een indeling, wie maakt wat en onder leiding van onze amateurkoks gaat u aan de slag. We streven ernaar om uiterlijk 18.45 uur aan tafel te zitten. De recepten kunnen na afloop uitgewisseld worden en aanvragen voor nieuwe bereidingen zijn altijd welkom.

We ontkomen er niet aan een kleine financiële bijdrage te moeten vragen, thans begroot op € 7,50  inclusief  thee of koffie als afsluiting. Aan de liefhebber kan een glaasje wijn dan wel frisdrank geschonken worden, dit wel voor eigen rekening.

Na het diner vragen wij u misschien nog wat hand- en spandiensten te verrichten om de keuken weer netjes achter te laten voor de volgende dag.

De overige data voor 2018 zijn: 12 juni. Juli en augustus slaan we over. Dan vervolgens: 11 september; 9 oktober; 13 november; 11 december.

Spreekt het u aan, laat het ons weten, schrijf u in, bel, kortom wij zijn er klaar voor!

Namens het kookteam, Margo, Barbara en Wim van harte welkom!

foto keuken
webdesign by Clearsite