Workshop essentiële oliën

Door: Kirsten van Lierop op: 24 mei 2018 om: 19:30

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Ik geef op 24 mei van 19:30 – 21:00 uur een workshop over het gebruik van essentiële oliën en wat deze voor jouw lijf kunnen betekenen. Zodat jij zelf invloed kan uitoefenen op jouw gezondheid. En wie wil dat nou niet?

Je leert hoe je zelf een groot gedeelte van je lichamelijke klachten (fysiek en emotioneel) kan oplossen met natuurlijke producten? Uit ervaring weet ik hoe kostbaar gezondheid is, van jezelf maar ook van je familie en vrienden. Vaak stappen we bij lichamelijke klachten naar een reguliere arts voor advies en medicijnen. Soms is dat ook echt nodig, maar wat als ik je zou vertellen dat we een groot gedeelte van onze klachten zelf kunnen oplossen? Hoe mooi zou het zijn als we het heft in eigen hand kunnen nemen? Zelf onze gezondheid op een positieve manier kunnen beïnvloeden? En dat ook nog met pure essentiële oliën, dat wil jij toch ook?

Ik heb ondervonden dat we een groot gedeelte van onze dagelijkse lichamelijke uitdagingen zelf kunnen verhelpen. Fysieke maar ook emotionele klachten. Denk hierbij aan buikpijn, hoofdpijn, voetschimmel, spierpijn, eczeem, reuma, verkoudheid, angst, stress, boosheid. Dit leg ik graag uit aan anderen.  Daarnaast heb ik voor de deelnemers van deze workshop ook nog een verrassing in petto! Kom jij ook?

essentieleolienJe bent van harte welkom bij de workshop Essentiële oliën in het Vicki Brownhuis.

webdesign by Clearsite