Yoga

Door: Janneke van de Ven op: 15 mei 2019 om: 12:00

Direct inschrijven voor deze activiteit

U kunt zich direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over het hoe wat waarom, waar en wanneer van deze cursus.

Voornaam * Achternaam * Telefoonnummer * E-mailadres

Voor mensen die kanker (gehad) hebben,  kan yoga beoefenen een mooie manier zijn om lichaam en geest weer in balans te brengen. Je oefent in een groep, samen met lotgenoten.  Het gaat bij yoga niet om bereiken of presteren, ieder oefent binnen zijn of haar eigen grenzen. Daarbij wordt in de groep natuurlijk rekening gehouden met eventuele gevolgen of  beperkingen die je misschien hebt.

Met aandacht uitgevoerde lichaams- ademhalings-, ontspannings- en meditatieoefeningen kunnen helpen veranderingen te accepteren en vanuit
innerlijke rust en een nieuwe balans te vinden. Yoga kan je helpen het contact met je lichaam te herstellen,  vertrouwen in je lichaam te hervinden en weer eens te kunnen genieten van wat er allemaal is.

Tijdens de les wordt er vooral gewerkt. Voor wie dat wil, is er voor of na de les de mogelijkheid om met elkaar koffie of thee te drinken en te kletsen.

Wil je zelf  ervaren of yoga  iets voor je is?  We nodigen je hierbij graag uit voor een proefles.
Wil je liever nog wat meer weten? Bel dan naar het Vicki Brownhuis: 073-6148550. Onze gastvrouwen staan je graag te woord.

Je bepaalt zelf het moment waarop je wilt starten met de lessen.  Dat kan vlak na de diagnose zijn, tijdens kuren of behandelingen, maar ook pas veel later als het al enige tijd geleden  is dat kanker op jouw pad kwam.

  • Tijd: 12.00 – 13.00 uur
  • Eigen bijdrage: € 4,00 per keer
  • Gelieve zelf een badlaken mee te nemen
  • Opgave via bovenstaande inschrijfregel of via telefoon Vicki Brownhuis: 073- 6148550
yoga
webdesign by Clearsite