» Nieuws

Nederland staat op tegen kanker

15 mei vormen veel mensen een lint door ‘s-Hertogenbosch. Zij staan allen voor iemand of voor zichzelf. Eén op de drie mensen krijgt kanker. Belangrijk dat daar veel onderzoek voor is en medicijnen die helpen de ziekten te genezen en/of te verlichten. Een team van het Vicki Brownhuis staat ook in het lint. Doet u ook mee met ons?

Het jaarverslag 2018

Wij zijn trots op de nieuwe look and feel van ons jaarverslag ‘Een luisterend oor’. Lees het met interesse en misschien kunnen wij meer voor u betekenen. Als gast, partner, activiteitenbegeleider, stageaire of als gastheer of -vrouw.

Vicki Brownhuis Koffieochtend 2019

Op 5 februari dronk de regio Den Bosch voor het eerst koffie voor het Vicki Brownhuis. Wij danken alle deelnemers voor een opbrengst van €10.261,06!

Themabijeenkomsten 2019

  • De themabijeenkomsten voor het najaar zijn nog niet bekend. Volgt zo spoedig mogelijk!

U kunt zich online of telefonisch inschrijven bij onze gastvrouw op (073) 614 8550.

Taste4charity – Matinee in Maurick

Zondag 27 oktober 2019 organiseert Lions Crevecoeur voor de 2e keer een uniek en exclusief event in Kasteel Maurick. U bent van harte uitgenodigd om te komen genieten van een voortreffelijk 4 gangen matinee, vergezeld door uitstekende wijnen. Tijdens deze middag veilen we een aantal bijzondere items. Alle opbrengsten komen ten goede aan het Vicki Brownhuis. Kortom: Geniet, proef en bied mee voor het Vicki Brownhuis! Lees hier verder.

Waarom het Vicki Brownhuis?

We hebben een mooi filmpje met Tineke Smilde, internist oncoloog in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, over de betekenis van het Vicki Brownhuis voor mensen met kanker en hun naasten en nabestaanden. Bekijk het filmpje hier.

 

 

taste4charity2019
webdesign by Clearsite