» Jongeren 14-18 jaar

Jongeren die thuis geconfronteerd worden met kanker zijn ook van harte welkom in het Vicki Brownhuis. We kunnen je koppelen aan lotgenoten, of je komt even tot rust door middel van een massage, we organiseren diverse activiteiten voor jongeren.

Bijvoorbeeld:

  • Tapas maken, Lees ; foto’s
  • Workshop schilderen , Lees
  • Dans je vrij, Lees
  • Bezoek leerlingen Sancta Maria Mavo, verslag 1 ; verslag 2;  verslag 3verslag 4
  • KW1C workshops gepresenteerd door diverse organisaties die met vrijwilligers werken. Hierbij valt te denken aan bijv. het hospice, zorg bij Alzheimer. Het JOP-team verzorgde die dag 4 workshops ( gastlessen) voor 4 verschillende groepen van ongeveer 18 studenten.

Discussiegroep Jong en Kanker van Kanker.nl is bedoeld voor alle mensen die jong zijn en te maken hebben (gehad) met kanker. Als patiënt, maar ook als nabestaande of naaste. Hier kun je je ervaringen delen met anderen. Wil je in gesprek gaan over kanker en alles wat er mee te maken heeft, stel dan je vragen of help een lotgenoot met jouw antwoord. Deel je kennis en ervaringen met elkaar.Er is een openbare groep, een besloten groep en er zijn blogs met persoonlijke verhalen. De pagina van de openbare groep kan iedereen lezen, voor de besloten groep moet je je aanmelden.  Lees verder

webdesign by Clearsite