» Vicki Brownhuis Koffieochtend

Koffie drinken voor het goede doel

Op 5 februari 2019 was er voor de eerste keer de Vicki Brownhuis Koffieochtend. Een nieuw initiatief waarbij bedrijven, verenigingen en particulieren in de regio ’s-Hertogenbosch koffie drinken voor het Vicki Brownhuis. Wij danken alle deelnemers voor een opbrengst van maar liefst €10.261,06!

Op het werk, de vereniging of gewoon thuis wordt een koffiebreak georganiseerd voor ons goede doel. Hiervoor levert het Vicki Brownhuis een speciale koffiekit als basis. De Vicki Brownhuis Koffieochtend wordt een jaarlijks terugkerend initiatief: iedere eerste dinsdag van februari. Zet 4 februari 2020 dus in de agenda of nog beter… Meld u alvast aan! Iedereen kan meedoen. Het bedrijf waar u werkt, de sportclub, een instelling, de buurtvereniging of uzelf als particulier samen met bijvoorbeeld familie, vrienden of buren.

MELD U NÚ AAN >>

 

Het Vicki Brownhuis is het oudste inloophuis van Nederland en bestaat al ruim 25 jaar. Het is dé ontmoetingsplek in de regio voor volwassenen en kinderen geraakt door kanker. Door het bieden van informatie, ondersteuning, activiteiten en lotgenotencontact helpen we hen weer in balans te komen. 

Doel van de Vicki Brownhuis Koffieochtend is het ondersteunen en verder bekend maken van ons werk. Jaarlijks hebben we ca. 5.000 gastcontacten in ons huis. Met het geld dat we inzamelen zorgen we ervoor dat we onze deuren open kunnen houden.

Even stilstaan bij kanker

De koffiebreak in februari is ook een moment om samen even stil te staan bij kanker en de impact daarvan op mensen en hun omgeving. Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren dat het je leven compleet op z’n kop zet. Naast medische zorg zijn goede psychosociale ondersteuning en het bespreekbaar maken van kanker onmisbaar.

Vicki Brownhuis Koffiekit

Wij leveren een speciale koffiekit, die het u gemakkelijk maakt een koffiemoment te organiseren en met elkaar even stil te staan bij kanker. In de kit zitten koffiebekers, (Vicki) brownies en servetjes, informatie over het Vicki Brownhuis, een collectebus én een verwenmoment voor iemand die geraakt is door kanker. De kosten per koffiekit zijn:

  • voor een bedrijf € 100
  • voor een vereniging of stichting € 50
  • voor particulieren € 20

Een koffiekit is voor max. 10 personen. Met meer mensen deelnemen? Geen probleem! U kunt ook meerdere koffiekits bestellen.

Vicki Brownhuis Koffieochtend kit

Voor de koffie zorgt u zelf, die zit niet in de kit. Misschien wilt u ook wel een taart bakken. Alles kan en is aan ieders inventiviteit. Tijdens de koffiebreak kan iedereen het informatiemateriaal bekijken, het verwenmoment weggeven en een vrijwillige bijdrage in de collectebus doen. Om uw collega’s, clubgenoten, vrienden, familieleden of buren te informeren en enthousiasmeren leveren we vooraf ook wat promotiemateriaal.

Doe ook mee!

Organiseer op 4 februari 2020 ook een Vicki Brownhuis Koffieochtend. Meld u alvast aan en bestel direct uw koffiekit(s)! De opbrengst van de verkoop van de kits en de inhoud van de collectebussen gaan volledig naar het Vicki Brownhuis.

BESTEL UW KOFFIEKIT >>

 

De kit én collectebus staan de hele week (3 t/m 7 februari) bij alle organisaties en particulieren die meedoen. Komt 4 februari minder goed uit? Pak dan samen een ander geschikt moment die week.

Heeft u nog vragen? Mail ons of bel (073) 61 48 550 en vraag naar Jacqueline Crooijmans.

Deelnemers

Een greep uit de organisaties die in 2019 hebben meegedaan. Doet u volgend jaar ook mee? Meld u alvast aan

Logo's deelnemers 1

Logo's deelnemers 2

 

 

 

 

 

Logo's deelnemers 4Logo's deelnemers 3

Opbrengst VBH Koffieochtend 2019
webdesign by Clearsite