» Interessante Links

Op deze pagina staan interessante links naar patiëntenverenigingen, belangenorganisaties, soortgelijke instellingen, andere inloophuizen, etc.

Kanker.nl
Een digitaal platform over kanker, waar alles te vinden is: betrouwbare informatie op maat, ervaringen van anderen die zijn geconfronteerd met kanker en de mogelijkheid om hen online te ontmoeten…

IPSO
De Stichting IPSO (Instellingen PsychoSociale Oncologie) is de koepelorganisatie van alle inloophuizen en therapeutische centra in Nederland (in 2013 meer dan zestig!) op het gebied van ‘psychosociale begeleiding van mensen met kanker’. IPSO onderhoudt o.a. contacten met het KWF, overheid en verzekeraars en staat garant voor de kwaliteit van de begeleiding en nascholing van de hulpverleners.

Zorgwijzer
Op zoek naar informatie over hulp en zorg bij de ziekte kanker? Zorgwijzer heeft onlangs een zorgwijzer over kanker gepubliceerd waarbij op een begrijpelijke en bondige manier informatie wordt verschaft over het onderwerp ‘kanker’.

Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) De site van de Nederlandse Kankerbestrijding; het Koningin Wilhelmina Fonds. Aandacht voor nieuws, preventie, behandeling en begeleiding.

Op de website van de Nederlandse vereniging van Kankerpatiënten staan o.a. verwijzingen naar adressen van patiëntenverenigingen.

 

energetische behandeling
webdesign by Clearsite