» Interessante Links

Op deze pagina staan interessante links naar patiëntenverenigingen, belangenorganisaties, soortgelijke instellingen, andere inloophuizen, etc.

Kanker.nl
Een digitaal platform over kanker, waar alles te vinden is: betrouwbare informatie op maat, ervaringen van anderen die zijn geconfronteerd met kanker en de mogelijkheid om hen online te ontmoeten…

IPSO
De Stichting IPSO (Instellingen PsychoSociale Oncologie) is de koepelorganisatie van alle inloophuizen en therapeutische centra in Nederland (in 2013 meer dan zestig!) op het gebied van ‘psychosociale begeleiding van mensen met kanker’. IPSO onderhoudt o.a. contacten met het KWF, overheid en verzekeraars en staat garant voor de kwaliteit van de begeleiding en nascholing van de hulpverleners.

Kanker Wie Helpt?
Op zoek naar een hulpverlener of inloophuis  in de buurt? Op KankerWieHelpt.nl? staan ze op postcode geselecteerd. Een overzicht van alle inloophuizen per provincie is te vinden als je ‘inloophuizen’ aanklikt.

Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) De site van de Nederlandse Kankerbestrijding; het Koningin Wilhelmina Fonds. Aandacht voor nieuws, preventie, behandeling en begeleiding.

Op de website van de Nederlandse vereniging van Kankerpatienten  staan o.a. verwijzingen naar adressen van patiëntenverenigingen.

 

energetische behandeling
webdesign by Clearsite