» Steun ons

Zonder de voortdurende steun van sponsors zou het Vicki Brownhuis niet kunnen bestaan. Vele sponsors hebben met grote en kleine bijdragen het Vicki Brownhuis in stand gehouden en stellen ons in staat een gevarieerd aanbod aan activiteiten te bieden aan onze gasten. Wij zijn bezig met de opzet van een nieuwe sponsorpagina. Ook zeggen wij regelmatig in onze Nieuwsbrief dank aan een of meerdere sponsoren!

De giften die het Vicki Brownhuis ontvangt, komen van particulieren en bedrijven, door middel van een eenmalige gift of een structurele donatie. Daarnaast zijn er sponsors die een bepaald project steunen of ons  steunen met gratis diensten of goederen, zoals koffie, thee, bloemen, etc.

Vindt u de inzet van het Vicki Brownhuis ook belangrijk en wilt u uw steentje bijdragen? Doneer hier of stort zelf rechtstreeks op ons rekeningnummer NL23 RABO 0144 556 898 ten name van Stichting Vicki Brown.

Periodieke gift
Het is nu niet langer nodig om een periodieke gift in geld notarieel vast te leggen om maximaal belastingvoordeel te krijgen. Dit type gift blijft aftrekbaar door het invullen van een Overeenkomst periodieke gift in geld van de Belastingdienst.

Inzamelen lege cartridges
Ook kunt u ons helpen door uw lege tonercartridges en inkjetpatronen af te geven in het Vicki Brownhuis of een verzameldoos te bestellen via info@vbrownhuis.nl. Onze partner The Cartridge Factory (TCF) komt de verzameldoos afleveren op het opgegeven adres en haalt de volle doos op zodra u het telefoonnummer, vermeld op de doos, heeft gebeld. Het ‘statiegeld’ van de lege cartridges stort TCF rechtstreeks op onze rekening. Hiermee spaart u het milieu en steunt u tegelijkertijd het Vicki Brownhuis.

collectebus
webdesign by Clearsite